Apropa’t a l’art 2013-2014: El seny i la rauxa

Apropa’t a l’art recordem que és un curs de la Fundació Arranz-Bravo i de l’Ajuntament de l’Hospitalet dirigit a mestres i pensat per oferir una formació bàsica en les pràctiques artístiques i en les diferents possibilitats que aquestes ens ofereixen per desenvolupar coneixement a l’aula. Cada projecte educatiu s’articula al voltant de tres propostes: aprenentatge del professorat, treball amb els infants i col·laboració amb un artista. Es tracta de la quarta edició d’un projecte que any rere any es consolida.

A més de difondre d’ Eduard Arranz-Bravo i d’estimular la jove creació contemporània, la Fundació ofereix un programa educatiu per a escoles de L’Hospitalet i per a grups organitzats amb l’objectiu d’identificar-se amb el territori i contribuir a la sensibilització del fet artístic a la societat. Albert Mercadé és el seu director artístic.
Conegueu el projecte Escola Ramon y Cajal !

Deixa un comentari