Interacció d’obres amb plantes i arbres a Ventalló

“Tornem a insistir”. El mercat de l’art ja no passa només per penjar un quadre a les parets d’una galeria. Calen iniciatives. I mal que els pugui pesar als artistes -o als marxants-, la crossa en la qual recolzar el seu camí ja no és només el galerisme. Els creadors també han de dibuixar el seu camí amb iniciatives singulars. I així ho ha fet Enric Pladevall, seguint Jaume Vidal a El Punt Avui, amb l’Olivar, el seu projecte de parc artístic a Ventalló, mentre exposa escultures a la galeria Ignacio de Lassaleta de Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s