Fòrum d’art per la millora social. Diàleg entre les arts per al ciutadà

Jornades de debat, reflexió i treball al voltant de la realització de projectes culturals d’intervenció social, 22 i 23 d’octubre de 2014, al Caixaforum de Barcelona organitzades per l’Obra Social de la Caixa

L’ art com a motor de canvi social: ens ho creiem de veritat, des de les institucions i els equipaments culturals?

Glòria Picazo, directora del Centre d’Art La Panera (Lleida) moderadora dels diàleg amb Alexander Ferris, director del programa de teatre comunitari de l’Old Vic Theatre (Londres), Francesc Cassadesús, director del Mercat de les Flors (Barcelona), Manuel Olveira, director del MUSAC (Museu d’Art Contemporani de Castella i Lleó) (Lleó), Valentí Oviedo, director de l’Auditori de Barcelona (Barcelona) i Boris Daussà, cap del departament d’Història i Teoria de les arts de l’Espectacle i del programa de màsters i postgraus de l’Institut del Teatre.

I presentació de projectes de millora social del 2013 i tallers.

L’ experiència dels artistes. Per què he fet un projecte artístic d’intervenció social? I sí, sense renunciar a la qualitat artística.

La moderadora dialoga amb Cesc Gelabert (dansa), Glòria Rognoni (teatre), Juan Valbuena (fotografia) i Francesc Ruiz (arts plàstiques).

Deixa un comentari