Trajectes de retorn, projecte d’Edgar dos Santos al Centre d’art la Panera, Lleida

La Panera de Lleida organitza una acció per a col·lectius vulnerables amb qui es vol donar visibilitat i crear interacció, donant “una imatge realista i adequada de les persones en situació sense llar”. Art contemporani i persones sense sostre és el seu nom. Conegueu Art contemporani i persones sense sostre en detall !

Voleu conèixer el projecte, els motius de la seva posta en marxa i el seu desenvolupament? Conegueu Trajectes de retorn, el projecte d’Edgar dos Santos, que fou triat per a ser presentat a la Jornada ‘Creant comunitats entorn de les arts visuals: públics presencials i virtuals’ (1 d’octubre de 2013).

Visioneu la primera gravació i el debat, al segon enregistrament.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s