Federació Alemanya d’Associacions d’Orquestres / Bundesvereinigung Deutscher Orchesterverbände

ALEMANYA:

La Federació Alemanya d’Associacions d’Orquestres lidera les aliances entre associacions musicals i partners locals, que tenen com a objectiu especial l’acostament a la cultura de nens i joves entre 6 i 18 anys, especialment a regions rurals i amb dèficits estructurals d’accés a la cultura.

Les associacions musicals locals s’obren, mitjançant activitats integratives, a nens i joves, que descobreixen així l’orquestra com un lloc per desenvolupar la seva identitat a través de la música. Les orquestres actuen també com a element de cohesió social, i són un important agent cultural dins la regió.

L’Oficina de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) d’Alemanya ens informa de les accions que duen a terme per apropar la cultura als ciutadans.

Deixa un comentari