La cultura t’obre móns, Künste öffnen Welten

ALEMANYA:

En el marc del programa “Kultur macht stark. Bündnisse für Bildung“ (La cultura ens fa forts. Aliances per l’educació) s’inclouen entre altres la iniciativa Künste öffnen Welten (la cultura t’obre móns) del BKJ, Associació Alemanya d’Educació Infantil i Juvenil.

En qualitat de partner del Bundesministerium für Bildung und Forschung (Ministeri Federal d’Educació i Recerca), el BKJ dóna suport a “aliances educatives“ a nivell local, on agents educatius culturals col·laboren amb escoles, guarderies i entitats socials en projectes a mig termini que fomentin l’accés a la cultura de nens i joves.

Conegueu Aprenentatge cultural per a famílies i Explorar les capacitats, fomentar la qualitat (Setembre 2013).

L’Oficina de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) d’Alemanya ens informa de les accions que duen a terme per apropar la cultura als ciutadans.

Deixa un comentari