Federació de Cercles Friedrich-Bödecker-Kreise

ALEMANYA:

Els cercles Friedrich-Bödeker promouen, juntament amb entitats culturals i educatives, nombrosos “padrins d’autors”. Aquest programa de mentors apropa la tasca dels autors professionals a nens i joves, que, d’aquesta manera, descobreixen les possibilitats del llenguatge d’una manera vital.

Autors i autores, especialment de literatura infantil i juvenil, disposen dels recursos necessaris i del coneixement de la realitat de nens i joves per apropar-los a la realitat de l’escriptura i motivar-los a escriure i descobrir el seu talent, posant especial èmfasi en aquells joves amb menys possibilitats d’accés a la cultura.

Aquest programa de mentors està pensat com un projecte a mig termini, i no es descarta que s’acabi ampliant a altres grups d’edat per motivar-los a descobrir les seves possibilitats com autors literaris.

L’Oficina de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) d’Alemanya ens informa de les accions que duen a terme per apropar la cultura als ciutadans.

Deixa un comentari