Associació alemanya de cors, aliances de cant coral / Deutscher Chorverband. Singen. Bündnisse

La veu va ser el primer instrument utilitzat per l’home per expressar el seu esperit i emocionalitat. L’Associació Alemanya de Cors ha posat en marxa les “aliances de cant coral“, com una manera de reforçar l’accès a la cultura i l’educació.

Un professional de la pedagogia musical guia els nens en activitats de cant coral, adaptades a l’edat de cada grup. També hi participaran educadors, cuidadors i pedagogs, que seran part activa d’aquestes cantades col·lectives. D’aquesta manera, tots els participants descobreixen les possibilitats de la veu i poden ampliar els seus coneixements. Com a resultat final, es prepararà un petit concert.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s