WeTeK Berlin, Taller de noves tecnologies i la cultura / Werkstatt neue Technologien und Kultur


Taller de noves tecnologies i cultura. És una organització reconeguda d’assistència a menors i membre de l’associació paritària de benestar social.

Amb principis innovadors i formes d’ensenyament alternatives, WeTeK busca ampliar els camps de competència cultural, pedagogia laboral i de mitjans d’una manera precisa, estretament relacionada amb la praxi, i adequada al tipus de públic, dins de l’objectiu de formentar l’aprenentatge durant totes les etapes de la vida.

Els projectes de WeTeK compten amb suport económic de l’Unió Europea, el Fons Social Europeu, Lernort Kultur (Senat de Berlín per a Educació, Joventut i Ciència) així com diversos districtes i oficines d’ocupació de la ciutat (Pankow, Treptow-Köpenick, Reinickendorf).

L’Oficina de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) a Berlín ens informa de les accions que duen a terme per apropar la cultura als ciutadans.

Deixa un comentari