25ena Conferència Europe Talks Tickets

Els dies 12 i 13 de novembre de 2014 es va celebrar la Conferència Europa Talks Tickets a Amsterdam.

En aquesta trobada no només es van presentar les últimes novetats en ticketing, sinó que s’hi van presentar novetats d’empreses que ofereixen serveis complementaris als de ticketing, com sistemes on line per gestionar la sobre càrrega de visites al web en moments punta de venda d’entrades,  novetats en sistemes de pagament i, addicionalment, es van tractar temes de marketing, d’estratègies per la captació de públics, de noves tendències en aquests camps…

No deixeu de donar un cop d’ull al document Resum Congrés Europe Talks Tickets, ja que hi ha novetats que ens arribaran en breu!

Una resposta a “25ena Conferència Europe Talks Tickets

Deixa un comentari