ACVic QUAM 2014

ACVic Centre d’Arts Contemporànies és un agent de les arts visuals que treballa especialment la relació de l’art amb l’escola i la revisa, com ha fet a QUAM 2014, Visions-revisions, Art-Educació.

Es planteja Presents, Condicionants i Futurs, en una jornada que combina una taula rodona amb Jordi Colomer, artista; Martí Peran, comissari independent i professor de la Universitat de Barcelona; Rosa Pera, comissaria independent; Glòria Picazo, directora del Centre d’art la Panera; Isabel Rueda, artista i professora de la Universitat de Vigo; Dolors Juarez (Experimentem amb l’ART), entitat educativa que treballa a partir de l’art contemporani i els processos creatius.

Conèixer la trajectòria d’aquesta formació que realitza l’ACVic permet detectar interessos, neguits, necessitats, valors, entre altres, de les arts visuals al nostre país.

Deixa un comentari