Paupac Azul. Nascut a la xarxa, viu a la xarxa

Paula Susaeta i Paco Trinidad, artistes transmèdia, creen pensant en les pantalles  i el públic en espais físics, però també a Twitter, que esdevé la seva via de contacte, juntament amb el seu web i a Vimeo.

Via les xarxes reben el feedback de les seves creacions. Defensen que la seva tasca com a artistes comissaris no és arribar al públic sinó col·locar-nos al seu costat i escoltar-los. Ells et van explicant i tot seguit, sentim aquesta escalfor.

Usuaris, per fer-los arribar la vostra escalfor, cliqueu les noves eines socials de comunicació.

Aquest cas fou triat per a ser presentat a la jornada Creant comunitats entorn de les arts visuals: públics presencials i virtuals, a Lleida, l’1 d’octubre de 2013. Visioneu la tercera gravació per a conèixer aquest cas.

Leave a Reply