Agents que aporten humor, benestar físic, psicològic i personal amb la pedagogia o la pràctica de les arts

Les arts i la salut interaccionen. Conegueu agents que sumen sinergies:

 

Logo Pallapupas 2                              

 

                   

 

                                        

 

 

 

2 respostes a “Agents que aporten humor, benestar físic, psicològic i personal amb la pedagogia o la pràctica de les arts

  1. […] Per donar a conèixer la gestió de públics i perfils dels usuaris, que contribueixen al desenvolupament del consum cultural, posem en coneixement bloguers, webs d’audiències, de social media, de màrqueting cultural, empreses distribuïdores de continguts culturals a la xarxa, de software de vendes i de ticketing, com també, entitats educatives, mediadores, o agents que aporten benestar físic i psicològic amb l’aplicació sistemàtica de les arts. […]

Deixa un comentari