Line-app, una aplicació en forma d’aventura gràfica presenta el cartell del Primavera Sound 2015

“L’aparador de tendències musicals” Primavera Sound, seguint en Juan Manuel Freire (El Periódico, 22/01/2015, pàgines 50 i 51), assaja una altra manera de presentar el cartell dels noms internacionals que seran a Barcelona la propera primavera, el Line-app, un joc per a dispositius mòbils, una misteriosa aplicació que amaga un videojoc.

El festival demana assajar i compartir la nova manera de guanyar públics per a les llegendes del rock, els clàssics recents i les promeses sòlides que tornen a conformar un any més, el programa del festival que se celebrarà al Parc del Fòrum entre el 28 i 30 de maig de 2015.

Guillem Vidal, en el seu article ‘Cartell desbordant’ (El Punt Avui, 22/01/2015, pàgines 28 i 29), comunica que fins al 30 d’abril es podrà continuar jugant al videojoc.

The Black Keys, Interpol, Patty Smith, Anthony & The JohnsonsThe Replacements, Belle and Sebastian, Sun Kil Moon o Run the jewels, són només algunes de les figures. El Primavera Sound és també una plataforma per a noms que no tenen tanta trajectòria. Tot llegint Xavier Cervantes (Ara, 22/01/2015, pàgines 32 i 33) podreu descobrir-los!

Deixa un comentari