“Museo y artista no están conectados” manifesta Susana Solano

Susana Solano, rep el 27 de gener el Premi GAC per la seva trajectòria artística, així com pel seu paper clau en la difusió de l’art, en la VIII Nit del Galerisme, en el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

Conegueu la trajectòria dels Premis GAC que atorguen el Gremi de Galeries d’Art de Catalunya conjuntament amb l’Associació de Galeries Art Catalunya -avui integrada al Gremi- i l’Associació de Galeries d’Art Contemporani Art Barcelona.

Aquesta escultora, sorpresa pel premi, manifesta el gran silenci que hi ha hagut envers el seu treball. I també reflexiona entorn “els museus i les institucions, que no són representatius del que s’està fent en el món de la creació a Catalunya perquè no hi ha connexió“.  Suggereix, a més, “més flexibilitat i fer programes i mirades més obertes de cara al públic” (José Ángel Montañés ho escriu a El País Cataluña27/01/de 2015, pàgina 5).

Susana Solana “se sent del món” i ens fa pensar com assolir aquesta major obertura cap els públics d’avui. Tot un repte!

Deixa un comentari