Coincidències entre el futbol “FOOT” i la dansa amb el “BALL” a l’espectacle Gelabert-Azzopardi, TNC

El darrer espectacle de la companyia Gelabert-Azzopardi estrenat al Teatre Nacional de Catalunya parteix del futbol,  i en concret del Barça, per a explicar els paral·lelismes que hi ha entre la dansa i el futbol.

Cesc Gelabert evidencia que existeixen moltes similituds i coincidències entre la dansa i el futbol.  Moltes persones estan familiaritzades amb els moviments dels futbolistes i no tant amb els de la dansa.

L’espectacle dóna l’oportunitat de poder veure les imatges dels futbolistes del Barça, en alguns casos durant el transcurs d’un partit, i unes altres imatges gravades especialment dels ballarins, que juxtaposades als moviments en directe dels intèrprets, evidència aquestes coincidències entre el futbol “FOOT” i la dansa amb el “BALL”.

Sens dubte és un bon espectacle per aproximar la dansa al públic.

Podeu aprofundir i/o conèixer els creadors de la dansa d’avui!

Aprofundiu en la proposta de Cesc Gelabert, un dream team de set ballarins que es mouen en sintonia amb les evolucions dels jugadors del millor Barça i que l’espectador veu a través d’una pantalla. És un espectacle que combina dos llenguatges del moviment, el del futbol i el de la dansaI gaudiu del reportatge, que firma el reporter Jofre Font, on Gelabert explica el seu passat com a futbolista a Ànima, capítol 203.

Deixa un comentari