El millor projecte d’innovació en cultura per a Teknecultura, 10 x 10 de Pública 15

En el marc de Pública 15 | Encuentros Internacionales de Gestión Cultural i coorganitzada per la Fundació Banc Sabadell, ha tingut lloc la convocatòria del premi als projectes més innovadors en el sector cultural. I tenim la satisfacció de ser un dels dos projectes guanyadors en aquesta convocatòria, al costat del de la galeria fotogràfica La Cabina d’Hervás.

Teknecultura ha rebut el premi  al millor projecte d’innovació en cultura en el 10 x 10 de Pública 15, per la seva aposta per aportar coneixement científic al sector de la cultura, dissenyar estratègies de màrqueting, comunicació i públics, així com en la implementació dels seus continguts i la seva avaluació”.

L’enhorabona!

3 thoughts on “El millor projecte d’innovació en cultura per a Teknecultura, 10 x 10 de Pública 15

  1. Les 5 idees força que destaqueu en el projecte premiat esdevenen clau per a la gestió cultural vinculada a públics, gestió d’audiències i comunicació de la cultura. Podeu llegir-les a l’entrada Bones pràctiques de la gestió de públics: segments d’audiències. Cliqueu BONES PRÀCTIQUES (menú lateral o superior)

    M'agrada

  2. I avui, 5 de febrer de 2015, venç el termini de presentació de projectes per al Premi Internacional a la Innovació Cultural que convoca el CCCB. És molt interessant la reflexió que comporta respecte un possible canvi del concepte de públic, respecte el moment actual en què les fronteres entre l’espai físic i l’espai virtual es dilueixen, es barregen o es confonen, com diuen els seus promotors. Vegeu l’entrada clicant a Destaquem!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s