Seminari “Construint Audiències des de la base” per a exhibidors

Els propers 12, 13, 14 i 15 de març Europa Cinemas organitza a Sofia (Bulgària) un seminari per a 30 exhibidors de cinema, tant associats com no a la xarxa Europa Cinemas, on s’hi tractaran temes molt actuals relatius a la creació de públics:

  • Programar estratègies per tal d’atraure noves audiències.
  • Promocionar els cinemes a través de les xarxes socials.
  • Obrir les sales de cinema a nous continguts i noves audiències.
  • Construcció de la marca de la sala del cinema.
  • El treball en col·laboració i en xarxa.

S’organitza a Sofia aprofitant que  durant aquests dies s’hi celebra el Sofia International Film Festival. Les inscripcions, però són fins l’11 de febrer. Si hi esteu interessats podeu consultar el web d’Europa Cinemas o el web d’Europa Creativa Media per a més informació.

Deixa un comentari