El públic s’implica a BCNegra

BCNegra tanca l’edició de 2015 amb una assistència de públic que augmenta en més de 1000 persones respecte a l’edició de 2014. Si l’any passat es va arribar als 9.000 assistents, el 2015 ha superat aquesta xifra amb més de 10.000 persones que van gaudir, entre el 27 de gener i el 7 de febrer de 2015, de les diferents trobades amb autors de renom de la novel·la negra d’Europa.

Espais com la Sala Barts, el MNAC, la biblioteca Jaume Fuster i la sala de La Capella del conservatori del Liceu, han acollit autors com Philip KerrAnne Perry, Sue Grafton, Yrsa Siguroardottir o Alicia Giménez Barlett, premiada aquest any amb el Pepe Carvalho.

Per a Paco Camarasa, llibreter i comissari del programa, l’objectiu és apropar el lector als autors que li agraden, que surti satisfet de les trobades i que l’inciti a llegir més. El mateix Paco Camarasa expressa l’encert d’aquest propòsit en l’edició de BCNegra 2015 i destaca els moments emocionants que s’han viscut entre autors i públic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s