#AsSocPerla i el Cicle de diàlegs “El públic i la direcció escènica”

diàlegs

#AsSocPerla ha organitzat el cicle “El públic i la direcció escènica”, que té per objectiu conèixer millor com­ es viu­ el públic­ des de la perspectiva de la direcció i aprofundir en el paper dels espectadors d’arts escèniques en el procés creatiu i en la societat en general.

El cicle ha estat estructurat en quatre diàlegs amb sis directors i dues directores de l’escena actual catalana, entre desembre de 2014 i març de 2015.

La Biblioteca de Catalunya ha acollit tots els diàlegs.

#AsSocPerla va néixer al març de 2013 a partir del desig d’un grup d’espectadors de vincular-se més estretament amb la companyia La Perla 29. Treballa per divulgar l’activitat teatral de La Perla 29, organitzar activitats amb la finalitat de gaudir i donar a conèixer les produccions escèniques de la companyia (debats, presentacions, preestrenes, assajos a porta tancada, etc.), proporcionar als associats informació i proximitat en relació amb les produccions escèniques de La Perla 29 i promoure activitats de caire divulgatiu i formatiu al voltant de les arts escèniques i de la cultura.

Consulteu el programa:  Cicle El públic i la direcció escènica

I el proper cicle? Es desitja un treball ben fructuós!

Una resposta a “#AsSocPerla i el Cicle de diàlegs “El públic i la direcció escènica”

Leave a Reply