Premis Enderrock 2015, els premis de votació popular

Aquests guardons anuals valoren els millors artistes, discos i cançons catalans de l’any tant per part de la crítica com de la votació popular.  En total s’han recollit 16.100 vots d’usuaris únics registrats a través del web Enderrock, un 14,8% més que l’any passat.

Txarango ha estat el triomfador amb 5 guardons, millor artista –per part de la crítica i del públic–, millor disc de pop-rock –en la votació popular– per Som riu (DiscMedi, 2014), millor directe i millor lletra de cançó per Compta amb mi.

Els Amics de les Arts, Silvia Pérez Cruz & Raúl Fernández Miró, Joan Dausà, Love of Lesbian, Bonobos, entre d’altres, també han estat premiats. El disc El Petit Príncep d’Àngel Llàcer i Manu Guix, ha estat guardonat al nou apartat infantil / públic familiar.

La gala de la XVII edició dels Premis Enderrock 2015 – Premis de la Música Catalana se celebrarà el dijous 26 de març al Teatre Muncipal de Girona, per tercer any consecutiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s