Premis Enderrock 2015, els premis de votació popular

Aquests guardons anuals valoren els millors artistes, discos i cançons catalans de l’any tant per part de la crítica com de la votació popular.  En total s’han recollit 16.100 vots d’usuaris únics registrats a través del web Enderrock, un 14,8% més que l’any passat.

Txarango ha estat el triomfador amb 5 guardons, millor artista –per part de la crítica i del públic–, millor disc de pop-rock –en la votació popular– per Som riu (DiscMedi, 2014), millor directe i millor lletra de cançó per Compta amb mi.

Els Amics de les Arts, Silvia Pérez Cruz & Raúl Fernández Miró, Joan Dausà, Love of Lesbian, Bonobos, entre d’altres, també han estat premiats. El disc El Petit Príncep d’Àngel Llàcer i Manu Guix, ha estat guardonat al nou apartat infantil / públic familiar.

La gala de la XVII edició dels Premis Enderrock 2015 – Premis de la Música Catalana se celebrarà el dijous 26 de març al Teatre Muncipal de Girona, per tercer any consecutiu.

Deixa un comentari