Oberta convocatòria de projectes de cooperació cultural de l’Euroregió

L’Euroregió escollirà un sol projecte, entre els presentats, que rebrà 100.000 euros i que tindrà el compromís de presentar-se a la convocatòria de la línia “projectes de cooperació a petita escala” del subprograma Cultura d’Europa Creativa (condició nova d’aquest any).

Els objectius dels fons de l’Euroregió són principalment tres: encoratjar partenariats euroregionals a projectar-se a escala europea; enfortir i ampliar els partenariats i les entitats culturals existents; promoure les entitats que tinguin una forta implantació en el territori euroregional.

Atès que els projectes presentats pel fons de l’Euroregió tindran el compromís de presentar-se a la línia d’ajuts d’Europa Creativa “suport a projectes de cooperació europea”, també  s’hauran d’orientar els projectes a acomplir els objectius d’aquesta;  entre els quals en destaquem Contribuir al desenvolupament d’audiències.

Si esteu interessats, podeu consultar les bases

Leave a Reply