Oberta convocatòria de projectes de cooperació cultural de l’Euroregió

L’Euroregió escollirà un sol projecte, entre els presentats, que rebrà 100.000 euros i que tindrà el compromís de presentar-se a la convocatòria de la línia “projectes de cooperació a petita escala” del subprograma Cultura d’Europa Creativa (condició nova d’aquest any).

Els objectius dels fons de l’Euroregió són principalment tres: encoratjar partenariats euroregionals a projectar-se a escala europea; enfortir i ampliar els partenariats i les entitats culturals existents; promoure les entitats que tinguin una forta implantació en el territori euroregional.

Atès que els projectes presentats pel fons de l’Euroregió tindran el compromís de presentar-se a la línia d’ajuts d’Europa Creativa “suport a projectes de cooperació europea”, també  s’hauran d’orientar els projectes a acomplir els objectius d’aquesta;  entre els quals en destaquem Contribuir al desenvolupament d’audiències.

Si esteu interessats, podeu consultar les bases

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s