El 17 d’abril finalitza el termini de presentació de vídeos i films – Premi LOOP Discovery Award, LOOP Barcelona

Els espais relacionals (la cultura com a eina de transformació)

El LOOP Discovery Award és una convocatòria oberta per a vídeos i films d’artistes internacionals. Conegueu les bases de la primera edició centrada en els Espais relacionals (la cultura com a eina de transformació):

  • Promoure i difondre els vídeos i films realitzats per artistes internacionals.
  • Fomentar l’experimentació i la innovació en la creació audiovisual.
  • Introduir les obres en circuits expositius professionals.

SCREEN PROJECTS SL organitzador del LOOP Barcelona proposa que les 10 peces finalistes triades per un jurat especialitzat, i un finalista triat pel públic, seran exhibides en una exposició, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, en el marc de LOOP Barcelona 2015 amb el focus en el col·lecionisme del vídeo art.

El públic passa a poder triar també una de les obres pre-seleccionades disponibles online. Els organitzadors volen “generar un espai de difusió i promoció per a les obres en vídeo” i han creat un canal online, en el qual les obres seleccionades a la segona fase del concurs estaran disponibles per al seu visionat i votació.

Us animeu a la subscripció de la newsletter informativa?

Recordeu el Focus del LOOP 2014 centrat en les audiències? Recordeu el seu relat!

Deixa un comentari