3.416 espectacles, 16.682 representacions i gairebé 3 milions d’espectadors als 160 teatres de Catalunya l’any 2013

Les dades exposades en el titular han estat extretes de l’informe “Estadística d’arts escèniques. Sales de teatre, dansa i circ“, que anualment elabora el Departament de Cultura gràcies a la col·laboració de les sales que responen els qüestionaris.

Aquest treball sobre els teatres de Catalunya abarca el període 2009-2013, estableix unes tipologies de sales i una classificació d’equipaments per a facilitar-ne l’anàlisi. També inclou dades sobre la programació escènica, l’evolució de l’assistència, els recursos disponibles o el personal que hi treballa.

Aquest informe, conjuntament amb l’anterior (DeCultura núm. 15 ‘Companyies d’arts escèniques de Catalunya 2013 Teatre, dansa i circ’), completa l’anàlisi del sector de les arts escèniques a Catalunya de l’any 2013.

Deixa un comentari