“Deixa’m tornar a les profunditats! Deixa que el somni enclogui la meva saviesa”, Erda a Siegfried

El Gran Teatre del Liceu ha contribuït a homenatjar les pèrdues colpidores de 150 persones en l’accident d’avió del passat 24 de març de 2015. El contratenor Philippe Jaroussky dedicava el seu recital Green del 25 de març, al baríton Oleg Bryjak i la contralt Maria Radner, i a totes les víctimes.

“Què salvatge i recargolat que és el curs del món! (…) Deixa’m tornar a les profunditats! Deixa que el somni enclogui la meva saviesa!”

Maricel Chavarria, a la secció ‘El Mirador’ (La Vanguardia, 26 de març de 2015, pàgina 17) recull aquestes paraules potents i suggestives que recita Erda a l’òpera Siegfried de Wagner, escollides per Philippe Jaroussky en la seva última cançó i cantades per Maria Radner.

No calen altres paraules que el més sincer agraïment a l’autora de l’article pel regal de compartir el treball del contratenor i la soprano, i de l’oportunitat d’ afegir-se a l’emoció de tots els assistents aquell vespre al Liceu de Barcelona. Un obsequi de lletres, música i dels seus intèrprets.

Endinseu-vos en les paraules de Siegfried!.

One thought on ““Deixa’m tornar a les profunditats! Deixa que el somni enclogui la meva saviesa”, Erda a Siegfried

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s