El Còmic, Món Llibre i Sant Jordi, què tenen en comú?

El Saló del Còmic, el Festival Món Llibre i Sant Jordi ens obren les portes al món dels llibres, dels còmics, de la tradició i la festa del patró de Catalunya, que se celebra arreu del territori.

Catalunya té llibreries especialitzades en la venda de còmics. Una d’elles és Norma Còmics, que gestiona l’editor de còmics Norma Editorial. I a més, venen online.

I també, la llibreria Universal!

El Saló Internacional del Còmic de Barcelona que organitza FICOMIC i dirigeix Carlos Santamaria, ha clausurat la seva edició 33 arribant als 113.000 visitants i creixent en vendes respecte el 2014.

Món Llibre, anomenat el mini Sant Jordi, el festival de literatura infantil, ha obert les portes del CCCB, els tallers del MACBA, el convent dels Àngels i, per primera vegada, la plaça dels Àngels. Conegueu la presència de les llibreries a Món Llibre des del web del Gremi de Llibreters de Catalunya.

I Sant Jordi! Poques paraules calen i molts llibres esperen. Consulteu, oloreu els seus fulls i gaudiu de la seva lectura cada dia!

Ens endinsem en la lectura del llibre electrònic?

Coneixeu Liberdrac? És el portal de llibres electrònics i contingut digital que vol donar suport i facilitar la venda dels nous formats bibliogràfics a totes les llibreries interessades i als lectors, tenint alhora la voluntat de convertir-se en un punt de referència del comerç d’obres digitals en tot el domini lingüístic català i castellà. Tot això fa remarcar la importància que vol tenir el llibreter en el món digital. Hi voleu contribuir? Som-hi, doncs: endinseu-vos-hi!

Sant Jordi és el Dia del llibre i del dret d’autor. Ho recorda el Gremi de Llibreters de Catalunya!

Deixa un comentari