Jornades professionals de màrqueting de cinema independent

El Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona (D’A 2015), que arrenca l’edició d’enguany  el 24 d’abril i s’allargarà fins el 3 de maig, i el Departament de Cultura, organitzen unes  Jornades professionals sobre noves estratègies de màrqueting de cinema independent que tindran lloc el 28 i 29 d’abril a l’edifici de la Fundació SGAE de Barcelona.

L’objectiu de les jornades és impulsar la participació i cooperació en nous projectes audiovisuals, a partir de taules rodones i ponències que abordaran temes com ara: Els nous paisatges  en la distribució de cinema independent, L’espectador del futur. El consum en la sala de cinema i el consum de cinema online (VoD) o Les tendències en el consum dels mitjans de comunicació, la inversió més intel·ligent per arribar al nostre públic, entre d’altres assumptes d’interès. Es complementa aquest programa amb espais destinats al networking i reunions informals.

La trobada pretén obrir noves vies de finançament, distribució, promoció i exhibició de les pel·lícules, i esdevé un reclam per als diferents agents locals i internacionals de la indústria cinematogràfica .

Deixa un comentari