Coneixeu “L’Altre Festival” Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental?

Del 4 al 7 de juny de 2015, la Nau Ivanow acull un nou Festival d’Arts Escèniques. I és una altra cosa, és L’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental, que neix amb la voluntat d’estimular la creació, la participació i la difusió de les arts escèniques en el col·lectiu de persones amb trastorn mental perquè entenem que poden ser una eina fonamental en el procés terapèutic i normalitzador de la vida.

Exposicions d’arts plàstiquesfotografia, cinema i documentals, donen la mà a les arts escèniques i a la salut mental.

I per què és una altra cosa?

Perquè també “volen ser un referent per a tota aquella gent que estima i gaudeix del que es fa dalt d’un escenari. Una punta de llança per trencar estigmes i etiquetes. Un espai on compartir experiències, vivències i descobrir altres realitats. Una altra manera de veure i viure la salut mental”. Així, volen engegar una cosa nova, diferent, un altre festival.

És el resultat de l’esforç de moltes persones vinculades a la salut mental que estimen les arts escèniques i que s’han implicat amb entusiasme.

Més de 30 espectacles de 25 companyies vingudes d’arreu de Catalunya, Espanya i Europa reunides a Barcelona.

Centenars d’artistes i acompanyants per passar quatre dies intercanviant experiències artístiques, creació i vivències personals.

Voleu saber més objectius?

Doncs, un altre objectiu és crear una atmosfera relacional intensa perquè tots els participants puguin trobar-se i compartir. Per això s’ha volgut que els participants s’allotgin junts a prop de la seu del Festival i que puguin menjar junts en un gran espai central al bell mig del recinte.

Per finançar-ho s’ha engegat un Verkami, un projecte de micromecenatge per aconseguir-ho. Animeu-vos!

Queden pocs dies i la teva ajuda és fonamental, ens diu a tots, Manel Anoro, el seu director.

Una resposta a “Coneixeu “L’Altre Festival” Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental?

Deixa un comentari