Disponible el relat de la Jornada: Avaluació estratègica. Com mesurar la gestió dels equipaments culturals?

El 17 d’abril de 2015 el CoNCA va fer públic el resultat del treball de 3 anys i va convidar Ian Gilhespy, professor de la University of  St. Mark and St. John (Plymouth), que havia estat un referent per al seu desenvolupament.

Recordeu el contingut del seu treball d’avaluació estratègica i els motius per a ser optimistes que defensa el seu autor! Podeu veure lentrevista que li va fer el CoNCA l’11 de maig de 2015!.

Recordeu també la participació de Jordi Auladell i Ramon Castells, tècnics del CoNCA que exposaven la metodologia de l’avaluació estratègica que consisteix en un model per analitzar amb uniformitat de criteris els equipaments culturals.

Conegueu-lo i trobeu el mètode tot llegint l’ Informe de la Jornada.

Deixa un comentari