Tria la teva pel·lícula pel “Cinema a la platja”

El proper 16 de juliol s’acaba el termini per escollir l’última pel·lícula del Cinema Lliure a la Platja

Des del dia 9 de juliol, a la platja de Sant Sebastià de la Barceloneta, se celebra el cicle de cinema alternatiu Cinema Lliure a la Platja. Per a la última pel·lícula (diumenge 16 d’Agost) el públic podreu escollir-la entre una selecció de 5 produccions. 

Teniu temps fins al 16 de juliol per a poder triar. Els participants podeu guanyar un codi Filmin per veure pel·lícules online o bé, un pas per a la zona reservada de la platja per veure les pel·lícules del cicle.

Com varem veure en altres festivalsmercats de cultura audiovisual, aquesta selecció de films per part del públic forma part de les noves estratègies implementades per incloure el públic a la programació de festivals.

Us animeu a triar la vostra pel·lícula?

Deixa un comentari