Compartir el cinema, A Bao A Qu, 6 d’octubre de 2015

Experimentar, i tot seguit, compartirfer saber, facilita l’accés a la culturaOferir coneixement permetrà de crear opinió que serà compartida entre els públics. Animem-nos a fer que sigui possible!

El proper dia 6 d’octubre, amb motiu del desè aniversari de Cinema en curs, Europa Creativa Desk-MEDIA Catalunya i A Bao A Qu organitzen una jornada sobre el cinema i la seva transmissió, que se celebrarà al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona)

La jornada es dedica al cinema i la seva transmissió. S’adreça tant a persones vinculades al cinema (cineastes, programadors, professors, estudiants) com a persones dedicades a l’educació, i a totes aquelles concernides per la qüestió de la transmissió i el lloc de la cultura i les arts a la societat.

“Celebrem el cinema i les múltiples formes de compartir-lo: com el cinema es fa gran en les pel·lícules, en cada espectador, en les converses i trobades; com es fa gran quan entra a l’escola”.

Llegiu més i descarregueu-vos el programa!

Podeu també seguir #CompartirelCinema

Deixa un comentari