Quadrar agendes d’artistes i teatres, estrena conjunta

Alguns equipaments musicals s’han posat d’acord per celebrar conjuntament les estrenes de la nova temporada. A més a més, aquests equipaments també han compartit casos de bones pràctiques en gestió de públics. Escoltem-los!

                                                                

Quadrar les agendes d’artistes i teatres aporta arrencades sonores de temporada celebrades conjuntament!

Les tres opères de Berlin han estrenat la temporada conjuntament! La Staatsoper Im Schiller Theatre (Mestres cantaires de Nuremberg, 3 i 4 d’octubre), la Komische Oper Berlin (Contes de Hoffman, 2 d’octubre) i la Deutsche Oper Berlin (Vasco da Gama, 4 d’octubre) celebren l’inici de temporada.

Maricel Chavarria, cronista enviada a Berlin suggereix “alguns dels detalls observats allà que potser serveixen de guia” (Lliçons d’òpera a Berlín, La Vanguardia, 6 d’octubre de 2015) i es pregunta si Barcelona pot plantejar-se una empresa així, i anima a fer-ho al Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i L’Auditori.

De fet, afegeix Maricel Chavarría, les tres institucions juntament amb Ibercamera, ja formen part de Barcelona Obertura. Classic & Lyric, de Barcelona Global. Plataforma Ciutadana de Pensament i Acció. Conegueu aquest agent i com ho comunica el Liceu. Interessa els mitjans de comunicació!

I la Deutsche Oper Berlin és una de les 25 òperes europees assistents en el Fòrum de Màrqueting i Comunicació organitzat per Opera Europa, la principal organització europea de serveis per a companyies d’òpera professionals i festivals lírics al Liceu de Barcelona, del 15 al 17 d’octubre de 2015.

Conegueu el contingut del Fòrum de Màrqueting i Comunicació, Liceu de Barcelona, del 15 al 17 d’octubre.

Deixa un comentari