Conèixer i definir estratègies per atraure els visitants. L’ACdPC comparteix els materials de la Jornada

L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural (ACdPC) ofereix els materials presentats i debatuts a la Jornada ‘Conèixer i definir estratègies: Dos processos clau per atraure els visitants’ celebrada el passat 15 d’octubre.

Hi podreu trobar:

Dissenyar més valor ofereix més satisfacció als visitants. Les famílies són també una possible font de creixement pel paper important dels fills en les decisions familiars d’oci. S’espera disposar d’un Pla de Màrqueting 2015-2020, amb directrius i accions clarament orientades a incrementar en 0.5 milions, els visitants a finals de l’any 2020. Llegiu més fins arribar al Quadre de comandament anual!

També trobareu la documentació ofertada:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s