Ús d’estratègies de màrqueting a l’administració

Com a tota organització que tingui interacció amb usuaris, l’Administració també fa ús del màrqueting perquè ofereix les eines per identificar els productes i serveis que necessiten els usuaris i perquè aquests es rebin de manera adequada.

Marc Cortés, de RocaSalvatella, va fer la 41 sessió web del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) de la Generalitat de Catalunya, el proppassat 14 d’octubre.

Com es pot usar tècniques de màrqueting i comunicació a partir del comportament i necessitats dels ciutadans?

En aquest blog trobareu casos de bones pràctiques i formació en màrqueting i comunicació per a la cultura.

Programa

1. Transformació digital: com ens afecta?
2. Com canvia el ciutadà?
3. Com ens hi hem d’adaptar?
4. Models de relació i de comunicació: models disruptius
5. Innovació oberta, pública, social… Ho fem més fàcil?

Es va parlar de les quatre regles del màrqueting digital, entre altres qüestions. El flux: com explicar el nostre servei, com aconseguir que l’usuari hi arribi, com descobrir noves fonts de reintermediació. La funcionalitat: saber què oferim i amb qui parlem. El Feedback: amb qui parlem, què vol i què opina dels serveis. És necessària la interacció amb els usuaris per saber la seva opinió preguntant-los directament o bé observant el seu comportament i generar interès i vinculació emocional amb el servei o producte ofert per aconseguir la fidelització, la darrera regla. Ho trobeu a la Síntesi.

Veieu la presentació a SlideShare, el vídeo a YouTube i un apunt a gencat blog (amb un vídeo resum, fotografies, síntesi i presentació). Continueu la conversa en línia!

I recordeu les sessions web anteriors del CEJFE.

En aquest blog trobareu també casos de bones pràctiques i formació en màrqueting i comunicació per a la cultura.

Deixa un comentari