#AsSocPerla presenta ‘Entre Bambolines’

‘Entre bambolines’ és el cicle que proposa #AsSocPerla per apropar-nos a la feina que es fa per “aixecar” una obra de teatre, entre la direcció artística i els actors, escenògrafs i il·luminadors, per citar només alguns dels protagonistes que intervenen en un procés de producció.

És el nou cicle dels Amics #AsSocPerla. Recordeu el primer? Llegiu l’entrada en aquest blog: Diàlegs entre la direcció escènica i el públic, amb la participació de Pau Roca, Carlota Subirós, Sergi Belbel, Oriol Broggi, Joan Oller i Xavier Albertí.

Aquest nou cicle vol descobrir de prop com treballen i preparen propostes escèniques els directors de teatre Magda PuyoÀlex RigolaLluís Homar que seran acompanyats per actors o altres col·laboradors per mostrar, d’una manera coral, com treballen.

El 15 de febrer de 2016 va ser el primer diàleg:

Àlex Rigola, director, Max Glaenzel, escenògraf i Sílvia Delagneau, disseny de vestuari, que es varen endinsar en el món del poeta i dramaturg Federico García Lorca, a través de l’obra El Público, produïda pel TNC i el Teatro de la Abadia.

Ben aviat veurem una galeria de fotografies i el vídeo corresponent.

I els propers diàlegs són:

Dilluns 14 de març

Magda Puyo, directora, Mireia Trias, actriu i Judit Farrés, actriu, que parlaran de la seva proposta Confidències a Al·là, produïda per Àtrium
Produccions.

Dilluns 4 d’abril

Lluís Homar, director i actor, Mar Ulldemolins, actriu i Joan Carreras, actor, que amb L’art de la comèdia, d’Eduardo de Filippo i produïda pel TNC, ens faran reviure el procés de creació d’una obra de teatre i destacaran la importància del teatre en la nostra societat contemporània.

Llegiu el programa!.

Som-hi?

Coneixeu els Amics de la Perla 29 (#AsSocPerla)? Varen néixer el març de 2013 a partir del desig d’un grup d’espectadors de vincular-se més estretament amb la companyia La Perla 29. Conegueu-los!

Una resposta a “#AsSocPerla presenta ‘Entre Bambolines’

  1. […] ‘Entre bambolines‘, és el nou cicle de diàlegs de l’ #AsSocPerla. El passat dia 4 d’abril va ser el torn de tres actors, en Lluís Homar, en Joan Carreras i la Mar Ulldemolins, que varen exposar al detall, “L’art de la comèdia” representada al TNC (Teatre Nacional de Catalunya), la temporada passada. […]

Deixa un comentari