Aprofundir en la gestió de públics culturals. Subvencions per a la realització de consultories per a empreses o entitats culturals 2016

Per aprofundir en la gestió de públics culturals consulteu les modalitats de consultoria cultura diagnosi i de consultoria cultura preferent de les subvencions per a la realització de consultories per a empreses o entitats culturals 2016.

El termini venç el proper dia 7 de març de 2016.

Poden presentar sol·licituds les empreses, tant persones físiques o jurídiques , que pertanyin a l’àmbit de les arts escèniques, de les arts visuals, editorial, del videojoc, del multimèdia, del discogràfic i musical, de l’audiovisual i arquitectura, i que compleixin els requisits que estableix la base 3.

Així mateix, poden presentar sol·licituds les entitats privades sense ànim de lucre domiciliades a Catalunya, l’activitat de les quals estigui relacionada amb les empreses culturals i que tinguin com a objectiu la millora, defensa, potenciació, i la professionalització d’un sector cultural dels àmbits esmentats abans.

Conegueu la presentació feta d’aquesta línia amb totes les passes a fer i amb la presentació de casos pràctics beneficiaris de l’ajut.

I el vídeo de resum!

Deixa un comentari