Balla’m un llibre 2016. Les arts de la paraula i del moviment tornen a celebrar el Dia Internacional de la Dansa el proper 29 d’abril

Balla'm un llibre DEFINITIU

Torna ‘Balla’m un llibreLes arts de la paraula i del moviment es creuen

El 2015 es va celebrar la primera edició d’aquesta acció que suma literatura i dansa.

El 2016 la dansa tornarà a entrar a les biblioteques públiques catalanes amb ‘Balla’m un llibre‘, un cicle de coreografies curtes basades en texts literaris que seran presentades i interpretades a les sales de lectura.

Amb aquesta acció, les biblioteques volen celebrar el Dia Internacional de la Dansa (29 d’abril) amb la intenció de difondre aquest llenguatge expressiu, crear públics i impulsar la creació, en aquest cas, creuant les arts de la paraula i del moviment.

En el marc de la Revetlla de Sant Jordi 2016, es podran veure a cinc biblioteques públiques d’arreu de Catalunya cinc peces coreogràfiques que han estat creades expressament per a l’ocasió i per a cada biblioteca i els seus lectors. Totes les peces estan basades o inspirades en textos d’autors clàssics de la literatura catalana.

Els coreògrafs i coreògrafes han estat seleccionats per una comissió presidida per un representant de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), i formada per un/a representant del Mercat de les Flors, del Sant Andreu Teatre, i del Servei de Biblioteques i de l’Institut Català de les Empreses Culturals, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Conegueu les biblioteques, les obres literàries que s’interpretaran i els coreògrafs que participaran a la segona edició de “Balla’m un llibre”.

Deixa un comentari