Pedagogia des de la perspectiva de gènere. XIII Jornada de Pedagogia de l’Art i Museus, MAMT, 13 d’abril

MAMT 2016_2

El Museu d’Art Modern de Tarragona (MAMT) celebra demà, 13 d’abril de 2016, la ‘XIII Jornada de Pedagogia de l’Art i Museus’.

Art, Educació i Museus versarà el 2016 entorn la Pedagogia de l’Art des de la perspectiva de gènere.  A la segona meitat del segle XX, els grans relats deixen pas a noves narratives i l’art i la literatura feta per dones proposa noves maneres de mirar el món i una relectura crítica de l’art del passat des de la perspectiva del gènere.

“La nova concepció educativa del museu com a mediador ens planteja el repte de fer dialogar el discurs de la institució amb la identitat i la subjectivitat dels públics. El visitant és ara participant, les propostes artístiques s’entenen com a relacionals. I la perspectiva del gènere és un dels arguments més sovintejats a la creativitat artística i al debat teòric de l’art, i un dels que donen més joc a la concepció dialògica del nou museu educador”.

Llegiu el programa!

I feu la inscripció!

Recordeu edicions anteriors!

Deixa un comentari