Per Sant Jordi, i tot l’any, llegim blogs!

Benvolguts subscriptors del blog Públics culturals. Connectant comunitats,

En sou usuaris de l’anterior versió del WordPress corporatiu i us demanem, amb la nova versió que descobriu, que us en torneu a fer, si us plau. Només cal fer un clic a Subscriu-t’hi, que trobeu a la vostra dreta.

Els blogs de la Generalitat es renoven tant en els continguts i en la manera de presentar-los com en la gestió i el manteniment a través de la plataforma on es publiquen. I amb motiu de Sant Jordi, l’ equip que ho fa possible, Direcció General d’Atenció Ciutadana, del Departament de la Presidència, Generalitat de Catalunya, comunica el nou disseny al gencat blog. Llegiu més!

Els blogs es renoven i s’adapten a tots els dispositius i se sumen a fer servir un sistema de gestió en codi obertEns hi sumem també i n’esdevenim usuaris? Som-hi, doncs!

I enriquim Facebook, Twitter

 

Deixa un comentari