Coneix les experiències viscudes amb Apropa cultura

Apropa Cultura Porta a l'inclusió

Apropa Cultura és una iniciativa que uneix teatres, auditoris, festivals i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible

Voleu conèixer les experiències que viuen les persones que s’apropen a la cultura amb el projecte Apropa cultura? Coneguem les valoracions que en fan de les experiències viscudes.

Si al gener del 2015, eren 37 els agents que formaven part d’Apropa cultura, avui en són més de 50! Descobriu-los!

I llegiu també els documents relacionats amb la seva activitat i les formacions.

I el Balanç 2015, que comunica la seva directora Sònia Gainza, que amb molta il·lusió, vol compartir amb vosaltres les dades: “Van ser més de 24.000 visites a teatres, auditoris, museus i festivals. Més important que les xifres, però, són les experiències viscudes per aquestes persones.

La suma dels agents fa més accessible la cultura, que vol dir el creixement com a persones i com a societat.

I també volen compartir que el Parlament de Catalunya ha inclòs Apropa Cultura al nou ple monogràfic sobre emergència social (10/03/2016).

“Segons la resolució 4.1, “el Govern es compromet a fer un desplegament més ambiciós del projecte Apropa Cultura que superi els límits dels equipaments on ja funciona actualment i integri tots els equipaments públics i privats del país per fer la cultura més accessible”.

La resolució es pot consultar en línia“.

Deixa un comentari