Comença el Cicle Gaudí. Cinema a prop teu!

foto-cicle-gaudiDemà comença el Cicle Gaudí, un circuit de cinema català que té com a objectiu apropar el cinema produït a Catalunya als espectadors del territori.

Entre el 15 de setembre i el 15 de desembre, cinc pel·lícules, seleccionades per un comitè de distribuïdors i exhibidors, seran projectades el tercer dijous de cada mes en 12 poblacions de la província de Barcelona.

Es tracta de pel·lícules de qualitat, d’estrena molt recent i amb ampli abast de públic: El rei borni, de Marc Crehuet, Cerca de tu casa, d’Eduard Cortés, 100 metros, de Marcel Barrena i La propera pell, d’Isaki Lacuesta i Isa Campo. També es presentarà la pel·lícula per a televisió Ebre, del bressol a la batalla, de Román Parrando.

Podeu consultar la llista de poblacions i els horaris al següent enllaç:

http://ciclegaudi.cat/

Deixa un comentari