Arriba la 3a edició del Balla’m un llibre 2017

Arriba Balla’m un llibre 2017, una proposta que des de fa 3 anys celebra el Dia Internacional de la Dansa i el dia de Sant Jordi amb una acció en què la literatura i la dansa es fusionen per apropar-se a la ciutadania.

Algunes biblioteques públiques de Catalunya obren les seves portes els propers 21 i 22 d’abril amb 5 coreografies inspirades en 5 llibres. Podeu veure els detalls de l’acció, les biblioteques que recullen la proposta i els horaris clicant aquí.

Aquesta és una iniciativa de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, que compta amb la col·laboració de Institut Català de les Empreses Culturals (Àrea de Públics) i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura.

Consulteu com van anar les edicions anteriors en aquest mateix blog.

 

Deixa un comentari