Youtubers culturals, un fenomen a l’alça

El fenomen Youtube està arrelant cada vegada més a casa nostra, i cada vegada són més els catalans i les catalanes que comencen l’aventura de ser youtubers i obren els seus propis canals. Els companys de Cultura Digital ja van parlar dels youtubers catalans més destacats en un article que us convidem a recuperar.

Cada vegada més gent s’engresca a obrir el seu propi canal a Youtube, amb ganes de dir-hi la seva i de deixar la seva pròpia empremta digital. Els temes que tracten són molt variats, des de videojocs o tecnologia fins a humor o ensenyament, i fins i tot, n’hi ha que parlen de cultura! Us convidem a conèixer-los a tots. Alguns youtubers culturals que trobareu a l’article són la Marta Botet amb el seu canal Recomanacions de Llibres o la Cèlia Ventura i el seu SócTastaolletes.

Podeu conèixer molts més youtubers i ampliar coneixements sobre aquest tema a la publicació de Cultura Digital.

 qnp1oo8yyoutube

Deixa un comentari