Oportunitats per a la creació i els nous públics: projectes artístics comunitaris

El Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) ha obert el termini d’inscripcions de la jornada de formació ‘Oportunitats per a la creació i els nous públics: projectes artístics comunitaris. Introducció i sensibilització en la inclusió social,  prevista per al proper 23 de maig de 2017, a la Fabra & Coats, fàbrica de creació i centre d’art.

Eva García és l’autora i coordinadora del programa que ha organitzat l’Àrea de Públics i el Servei de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC. Podeu trobar el programa, la trajectòria dels  ponents i tota la informació necessària per a la inscripció!

Encetem una línia temàtica nova sobre inclusió social i ens endinsem en projectes artístics comunitaris amb l’objectiu de potenciar l’aliança entre professionals del sector cultural i professionals dels àmbits social i educatiu.

Però no només ens marquem un repte amb el tema, també amb el format de la jornada, on alguns projectes participants, protagonistes a la taula rodona de la segona part del matí, ens oferiran una acció performativa que mostrarà els seus treballs.

Us animem a assistir-hi i a veure-ho en directe!

 

Recordatori!

Sant Adrià 20, 08030 Barcelona

Metro Sant Andreu (sortida Placa Orfila)

 

 

 

 

2 respostes a “Oportunitats per a la creació i els nous públics: projectes artístics comunitaris

Deixa un comentari