Ja es coneixen els guanyadors dels diferents premis de La Mostra d’Igualada

L’organització de La Mostra d’Igualada, la fira d’arts escèniques per a tots els públics de referència a Catalunya, ja ha donat els noms dels guanyadors dels diferents premis que es donen al certamen.

Un dels premis més característics és el de millor espectacle per votació popular. Amb aquesta iniciativa, La Mostra dóna el poder de decisió al seu públic, que és qui acaba decidint, mitjançant votacions populars, quin ha estat el millor espectacle de la fira. Enguany aquest premi se l’ha endut l’espectacle ‘Contes 1.0‘ de la companyia emergent Teatre a la Fuga.

premi popular mostra
Fragment de l’espectacle ‘Contes 1.0’, guanyador del premir per votació popular de La Mostra d’Igualada 2017. Font: lamostraigualada.cat

Aquest muntatge de creació pròpia tracta sobre l’evolució que han anat patint els contes tradicionals i barreja la realitat amb la ficció i la fantasia.

Un altre dels premis que volem destacar és el del Concurs de crítica teatral, que es va atorgar per tercera vegada. Aquest concurs compta amb dues categories, infantil i juvenil, i busca aproximar-se al públic més jove des d’una nova perspectiva, a l’hora que fa despertar en els noies i nois l’interès per la cultura. Si ho voleu, podeu llegir les crítiques guanyadores.

polseres
Una mostra de les polseres. Font: lamostraigualada.cat

L’edició d’enguany va comptar amb una molt bona iniciativa orientada al públic més petit de La Mostra. Gràcies a la fusió amb el web stikets.com, es van posar a disposició del públic unes polseres identificatives pels infants. En aquestes polseres s’hi podien escriure el nom de l’infant i un número de contacte amb la finalitat de poder contactar amb un adult en cas de pèrdua.

Des de l’organització asseguren que aquesta iniciativa va ser tot un èxit, amb les 3.000 unitats gairebé exhaurides i una gran acollida per part del públic. De ben segur que repetiran l’any vinent!

Des de l’Àrea de Públics aplaudim totes aquestes iniciatives destinades a la millora de la gestió dels públics i encoratgem a tots els agents implicats a conèixer més bones accions com aquesta.

Deixa un comentari