Arriba FilminCat, una plataforma de cinema i sèries íntegrament en català

filmincat.png

Avui divendres, dia 2 de juny, es presenta FilminCat, la primera plataforma de distribució de cinema i sèries de televisió íntegrament en català. Aquest projecte neix de la col·laboració amb l’Institut Català d’Empreses Culturals i l’Acadèmia del Cinema en Català, i té per objectiu apropar el món del cinema i les sèries a la societat catalanoparlant.

Tal i com passa amb Filmin, la plataforma està especialitzada en cinema independent i d’autor, per tant la gran majoria del contingut que els usuaris trobaran a FilminCat són obres de les distribuïdores independents espanyoles més importants. El catàleg comptarà, d’inici, amb 1.500 títols (entre pel·lícules i capítols de sèries), tot i que els continguts s’aniran actualitzant setmanalment.

Tots els títols inclosos al catàleg es podran veure en versió original subtitulada al català i/o en versió en català (original o doblada). FilminCat estarà disponible en tot tipus de dispositius amb connexió a Internet a través de la pàgina web i també tindrà aplicació pròpia per Androis, iOs, i algunes Smart TV’s.

Aquest servei es podrà gaudir des de tot el territori de l’estat espanyol, i també des del Principat d’Andorra.

A banda de la plataforma en sí, FilminCat també ofereix un servei de newsletter als usuaris que estiguin registrats, on s’anunciaran les novetats setmanalment. I també tenen un bloc que servirà com a canal de comunicació amb els usuaris i on es publicaran continguts relacionats amb la plataforma i també continguts relacionats amb iniciatives cinematogràfiques i culturals que tinguin lloc al territori català.

filmin.png

Deixa un comentari