We Act Assoc porta l’experiència d’adaptar espectacles a Fira Tàrrega

El proper dijous 7 de setembre començarà una nova edició de Fira Tàrrega, el mercat internacional de les arts escèniques. Dins les activitats professionals, la fira oferirà la ponència amb col·loqui participatiu Simbiòtic Talks, moderada per We Act Assoc.

We Act Assoc és la productora del festival d’arts escèniques accessibles Simbiòtic Festival i enguany vol apropar la seva tasca als professionals de Fira Tàrrega. En la ponència Simbiòtic Talks s’exposarà l’experiència d’adaptar un espectacle d’arts escèniques per a fer-lo accessible al públic amb diversitat sensorial.

L’exposició girarà entorn al procés d’adaptació que ha de tenir un espectacle per a que el pugui gaudir tot el públic, incloent-hi públic amb diversitat sensorial (persones cegues, sordes i sordcegues). El que pretén We Act Assoc amb la ponència Simbiòtic Talks és reclamar un llenguatge escènic universal i inclusiu per a tots els públics.

En l’activitat, moderada per la mateixa productora We Act Assoc, hi participaran les artistes Ariadna Peya i Clara Peya (Les Impuxibles), l’audiodescriptor Llorenç Blasi i l’intèrpret de llengua de signes Elia Farrero. Tots ells ja van treballar en la primera edició del Simbiòtic Festival 2016 adaptant l’espectacle ZIP.

logo-final-simbiotic_-03

Deixa un comentari