La dansa del Teatre Auditori de Granollers, assaja-la!

La dansa del Teatre Auditori de Granollers, assaja-la!

El Teatre Auditori de Granollers comunica la programació del 2018 ASSAJANT!

Voleu conèixer els pensaments de la ballarina Nora Baylach? És de Granollers i ens fa partícips dels seus assajos de dansa al Teatre Auditori de Granollers.

“Des de les butaques dels teatres no es pot deixar de ballar ni assajar (…). Però, sobretot, el que m’agrada és que el cos ens pot parlar des de totes les edats (…). “Com més grans som, més històries podem explicar…”

Voleu fer-vos la dansa vostra? Doncs, podeu endinsar-vos en les paraules i el moviment de la Nora Baylach, amb la periodista Claudia Brufau i el vídeo realitzador Arian Botey.

Què, assagem?“, ens pregunta la Nora. I l’Àrea de Públics afegeix “Què, ens fem nostra la dansa?“. Anem, doncs, al Teatre Auditori de Granollers!

 

 

 

 

3 respostes a “La dansa del Teatre Auditori de Granollers, assaja-la!

  1. També hem fet el mateix amb la Temporada d’Òpera del Teatre Auditori de Granollers https://www.youtube.com/watch?v=jAmM4jmTBTw&t=232s. Estem intentant és crear continguts digitals que puguin connectar amb els públics d’una manera més “emocional”, que aportin contingut interessant i proper! Vam aprofitar per a fer un concurs relacionat amb el contingut del vídeo i així incentivàvem el visionament del vídeo sencer. Els vídeos els hem editat i convertit en càpsules d’un minut per espectacle penjar a xarxes, instagram ,etc… Gràcies per compartir la iniciativa!

    • Gràcies per complementar la notícia amb l’altra iniciativa de la Temporada d’Òpera!. Ben segur que els públics culturals voldran seguir les càpsules que anireu penjant a xarxes, Instagram, etc.

Deixa un comentari