Dissabte 3 de febrer de 2018, 12.00: la Sala Apolo se suma a l’Open Club Day

El dissabte 3 de febrer de 2018, sales de música en directe arreu d’Europa obren les seves portes el mateix dia i  aconviden a la gent escena de tornada per descobrir què està passant darrere dels escenaris d’un espai de música en directe.

La Sala Apolo s’uneix a la iniciativa europea Open Club Day en què participen 120 sales de concerts de deu nacionalitats diferents. Hi ha una jornada de portes obertes que inclou una visita guiada al voltant de les curiositats històriques de la sala, un vermut a la nova sala (3) de l’Apolo, i un tour tècnic per la sala per conèixer com funciona.

Els objectius de l’esdeveniment són fomentar el diàleg, la música en viu i la solidaritatAmb l’esdeveniment que es durà a terme durant el dia, l’Open Club Day vol acollir un públic que no estigui familiaritzat amb les activitats de música en directe.

Us animeu a endinsar-vos en les bambolines o el backstage com ells diuen, de la Sala Apolo?

Pots reservar entrades gratuïtes.

Deixa un comentari