Avui s’ha publicat la modificació de les bases d’activitats de desenvolupament de públics 2018

Avui el DOGC publica la modificació de les bases específiques de subvencions per a activitats de desenvolupament de públics per a la cultura 2018.

Es modifica la lletra c) de la base 3.1 de l’annex de l’Acord del Consell d’Administració d’1 de març de 2017, que passa a tenir la redacció següent:

“c) Les activitats han de començar i han de finalitzar dins de l’any de concessió de la subvenció.”

El 2018 permetrà, doncs, ajudar activitats realitzades o que es duran a terme durant l’any en curs.

Recordeu l’objecte d’aquestes subvencions per als projectes i activitats que tinguin com a objectiu la creació, la fidelització o l’increment de públics culturals a Catalunya en els àmbits de les arts escèniques (dansa, teatre i circ), les arts visuals, l’audiovisual i la música, amb les modalitats següents:

   a) Projectes d’activitats o activitats concretes adreçats al públic en general.
   b) Projectes d’activitats o activitats concretes adreçats a col·lectius de cultura inclusiva amb diversitat        funcional o en risc d’exclusió social.

Consulteu la modificació, el text refós que recull les bases específiques publicades i la modificació, i finalment, les bases generals de l’ICEC (per a conèixer el màxim de l’import atorgable i la justificació, entre altres).

Recordeu també Consultoria Cultura, del Servei de Desenvolupament Empresarialque finalitza el termini el proper 8 de març, i dona suport a la realització de consultories per a empreses, tant persones físiques com jurídiques, i entitats dels àmbits de les arts escèniques, de les arts visuals, editorial, musical, audiovisual, de la cultura digital i de l’arquitectura, en les modalitats de consultoria preferent o consultoria específica.

Podeu rebre els avisos de subvencions per correu electrònic!

L’Àrea de Públics de l’ICECel 2018 arriba al 5è any de la seva singladura.

4 respostes a “Avui s’ha publicat la modificació de les bases d’activitats de desenvolupament de públics 2018

 1. Perdoneu una pregunta. Per quina raó l’ajut no inclou l’ambit literari? No hi ha ajuts al desenvolupament de publics en la lectura i la literatura? Gracies

  El 07/03/2018 08:59, “Públics culturals. Connectant comunitats” escribió:

  > publicsculturals posted: “Avui el DOGC publica la modificació de les bases > específiques de subvencions per a activitats de desenvolupament de públics > per a la cultura 2018. Es modifica la lletra c) de la base 3.1 de l’annex > de l’Acord del Consell d’Administració d’1 de març de ” >

  • Benvolguda,
   La Institució de les Lletres Catalanes és la institució que desenvolupa aquestes tasques. L’Àrea de Públics, des del blog, contribueix a enriquir els públics lectors. Cliqueu http://bit.ly/2p4BKQL
   Agraïm el teu comentari!.

   • Gràcies per la resposta però diria que la Institució no té cap ajut sobre desenvolupament de públics. O potser m’equivoco?

 2. El millor és parlar amb ells! Potser http://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=781679

  “Activitats de promoció: un dels mitjans per donar a conèixer la literatura catalana en tots els àmbits i espais és a través dels agents vinculats al territori, des d’entitats locals a les diverses associacions sense ànim de lucre amb les quals els autors i la literatura catalanes també poden arribar arreu. A fi de promoure i donar continuïtat a aquestes activitats que estimulen la interrelació entre la literatura i la societat es convocaran aquests ajuts per a la realització d’activitats de promoció i difusió de la literatura catalana arreu del domini lingüístic.”
  http://cultura.gencat.cat/ca/detall/tramit/Subvencions-per-a-la-realitzacio-dactivitats-de-promocio-i-difusio-de-la-literatura-en-catala

Deixa un comentari